Veeky Forums meetup Prague

Inspired by the NYC dude and the infamous Brisbane meetup, I have decided to organize a meetup in my area too. September 13 is the date.

We'll meet at Stalin (now an open air bar and skate park for those not familiar, suggestions welcome though) at 2PM, take an obligatory pic and then ?????

I'll be there if I won't be the only one who's going.

Thats my birthday bitches, can't go since im in america but wish i could!!

me and and a couple friends are going, plus OP I guess, that's 5 insofar. We can probably get to 15-20, which is the optimal number imo.

Lmao never thought there would be meetup in my homecountry out of all, count me in Veeky Forumsgs

Followup: maybe u can create a skype or discord chat to talk about details?

Asi tak.

OP here, everybody cool with Stalin btw? It's a cool place with zero to none tourists, and there shouldn't be anyone aside from Letna tumblr chicks and Holesovice numales at 2PM on a saturday.

yeah, will you keep making threads every now and then or create a group where we can discuss/remind this event like I suggested?

Its my birthday too, dont live in Prague though

post pics later so we can laugh at you and create fresh memes

Yeah, I think keeping on making new threads is the better option now, we only have like 5 or so people attending now.

That is the main point of the meetup

mememeetup2016?

Wtf, to jsem nečekal.

How many of you guys who already posted itt actually live in Prague? Are any of you just foreign temporary residents, like exchange students, tourists or something?

OP here, I live in Olomouc (J U S T indeed, jsem na gymplu takže s tím prozatím nemůžu nic dělat) but I quickly realized setting the meetup anywhere other than Prague would be a disaster.

>tfw nejsem dost effay na to abych přišel

Pls přijď. Já ten meetup organizuju spíš z prdele, garantuju ti že to nikdo tady nebere moc vážně. V nejhorším případě budeš novej from the back.

>z prdele
přijdu v highschool-history-teacher-core a Veeky Forums bude zas mít chvíli dobrou copypastu

Úplně přesně vím, jak se cítíš.

>češi na Veeky Forums

ok, to zní líp než ten můj skype nápad asi.

každopádně jsem nečekal že je na Veeky Forums tolik čechů wtf

Přesně vole, vůbec si nedokážu představit, jak by ten meetup vypadal. Also, dost možná tu postujeme jenom tři pořád dokola.

I like Chez Republic but fuck Prague was shit, death to all tourists on segways

was in prague a week ago and so some fuccbois one was in a bape hoodie with an off-white jean jacket which one of you was it. Fit was trash desu

kurva a slováci žiadni

to mate za to klerofasisticky hnuti

btw vím že je brzo ale v čem zhruba tak (pokud tam budete) přijdete? Můj současnej styl pendluje 90s seinfleld normcore a >sees a skateboard once dickies vans thrasher tee lmao. Nesleduju Seinfeld a nejezdím na skatu takže jsem asi jen pozérská píča, ale co.

>naznačujúc, že to nie je Veeky Forums

>klero-cokoliv
>fa
Pick one

Jestli přijdu, tak ve fake ramones a midwash jeansech. :^)

Normálně nosím něco jako jsi popsal.

Ukážeš nám je zezadu?

Jakože podle počasí samozřejmě, ale jinak plánuju nějaký full-black outfit s prvky sadboye.
greentexting v češtině je tak odporně trapnej lol

nevim jestli to je 100%joke, ale i tak - netrollte to a přijdte v čem chodíte normálně jinak to je o ničem

Byl to joke, nemám fake midwash jeany.

>buzici debatujou vo obleceni

>Prague was shit, death to all tourists on segways
I went there 15 years ago (yeah lurking oldfag) and it was a pretty amazing city, I came to this thread just for some photos. Has it gotten worse recently? The castles and certain areas had a lot of tourists when I went, but, it certainly wasn't dense with them.

našel se zhořlej panic

It's still very beautiful, but I experienced Prague as a very condensed amount of monuments, add an explosion of tourists to that and it ruins the experience.

It's still very cheap though, pic related was my €5 a night hostel room.

I stayed at some fancy hotel when I was there. I remember the women were absolutely spectacular. I was 15 so testosterone was off the charts, but, I remember they were super thin, had beautiful features and were very kind to me.

Tady OP, jenom bumpuju abych nemusel zakládat novej, jsem líný hovno.

I was surprised by how nice the (female) service was too
It's something that has become very rare in western europe

>udycha se pri kliknuti s mysi

Proč bych ztrácel čas vytvářením novýho threadu když místo toho můžu masturbovat nad BBC pornem.

ponožky v sandáloch dúsenpai budú

Tbh pěkný ponožky a birkenstocks/teva/suicoke combo je na naprosto bohovské úrovni. Škoda že v Česku jsou sandály synonymum pro padesátníky co volí socany.

LOL
O
L

když už máme czech/fa/, irituje někoho jinýho taky tak moc Dominik Feri a entry-level youth-outreach-TOP09core?

THIS

Má štěstí že je černej desu. Sleduju jeho profil na FB a 95% jeho přátel jsou thunder numales (Honza Palička). Být numale jako černoch je v podstatě nemožný.

Nejvíc mě ale sere Jakub Čech, AKA ten autistickej 15letej lanklet z Prostějova co se z nějakýho důvodu objevuje každý dva týdny na idnes. Bydlím v Olomouci, a je celkem nemožný na toho kokota nenarazit alespoň jednou za měsíc, protože se z něj apparently stalo country wide meme.

Čas od času je dobře oblečenej a má docela realistický názory. Ale vadí mi jeho fanbase a fb meme culture.

Vole, jak ti může vadit jakub čech? Je mu doslova patnáct a celkem nikomu neubližuje, prostě má jenom autistický koníčky.

Ze začátku jsem mu fandil, ale teď už je z něj jenom stale meme. Jeho FB je cringe semeniště a jeho neustálý stížnosti vůči radnici a jinejm institucím v Prostějově už začínají postrádat smysl.

>tfw je mi taky doslova patnáct
Mám na ten meetup jít pro extra meme potential?

>tfw v ten den odjíždím do Británie v 18 hodin. Nevím jestli se mi chce chodit po Praze s plnou crossnou..

>tpk nemam facebook o nevim o cem vubec mluvite
jak moc velkej autista jsem?

>používat facebook
>2016
Uvědomil jsem si že fb je naprosto mrtvý meme když moje babička začala před rokem postovat fotky svejch psů, domu a zahrady se zbytečným počtem emojis.

>babicky na fb
takovou stabajznu bych si dal

Asi budeš vyčnívat, ale nemyslím, že o tolik - českejch Veeky Forums 23+ asi moc nebude.
A taky OP, možná se na mě nalepí non-Veeky Forums lidi, bude to hodně problém když odhalí takovej autistickej meetup?
>on nebrowsuje mimibazar i r o n i c k y

>tpk si uvedomuju ze Veeky Forums je plnej 12 letych edgy buziku

>tpk neví, co je teď za roční období

>tpk 12 lety haranti nemaji brigady na polich

sorry tati, ale prodej střiženýho E turistům na Karláku prostě vydělává víc

Browsuješ aspoň /b/, roboty a s4s a další podobný boardy, co tě vůbec nepoznamenaj na zbytek života?

cos mi to rekl synku?

Nechci ti kazit iluze ale ti kteří se tam objeví budou spíše ti "normálnější" než nějaký obézní autista.

Tady OP, mně je 16, stejně jako circa polovině Veeky Forums. Pokud chceme překonst Brisbane meetup tak právě meme potential je klíč k úspěchu

See above. Já znám jednoho borce co se oblíká naprosto identicky jako ten from the back borec, asi bych ho vzal s sebou.

Ještě follow-up k tomuhle postu. Máte někdo nějaký návrhy, co bychom mohli jít dělat po obligátní fotce a prohlížení fitů zezadu? Memes jsou fajn ale ať to taky má nějakej větší smysl. Napadl mě ten cuck obchod u Bistra 8, Prague Thrift Store u Strossmayerova náměstí, Freshlabels a The Address Idea.

>tpk jsem browsoval /b/ a /new/, potažmo /pol/ když mi bylo 13
>tpk 19 a očividně oldfag
co se mě týče, budu si muset na vejšku kupovat novej notebook takže asi nebudu mít moc cash na cop, ale tak podívat se s váma můžu jít

>16
kurva Ja myslel ze si delate Jen srandu

Tbh pokud nejsi edgy kokot tak je to v pohodě. Mě je 20 a na Veeky Forums chodím asi 3 roky. Není nic špatnýho na tom snažit se pozvednout svůj styl oblíkání na vyšší level než H&M, ani když jsi na střední. Navíc OP zní zatím celkem chill takže bych se nebál nějakýho z jeho strany nějakýho off the charts autismu, i když to moc nesouvisí s věkem.

O to nejde
oblikejte se jak chcete ale asi si predstavuju vetsinu posteru jako "starsi" ale je videt ze i ty 16ky jsou rozumny

Já jsem si vylil na macbook ayran z místního hladovýhi okna s kebabem. Asi bych si ho měl nechat opravit/koupit novej protože ho potřebuju do školy, ale místo toho utrácím za oblečení co absolutně nepotřebuju a co mě v očích 95% lidí v Olomouci aka hlavním městě módy pasuje na krále autismu.

>žrát u počítače

>mít dost času na to najíst se mimo počítače
to nevíš, že antisociálnost je brutálně effay?
já budu na vejšku odjíždět do anglie tak ho tam docela dost budu potřebovat, naštěstí nějakej rozumnej base mám, jen fitu se trochu bojím, jelikož se chystám (konečně) stát se Veeky Forums ve smyslu nějakýho rozumnýho muscle mass

To by ještě nebylo tak hrozný. Dal jsem si ho do batohu společně s tím ayranem (byl v takovým tom kelímku s ultratenkým víčkem, jsem píča) zatímco jsem žral ten kebab, a když jsem ho za 2 hodiny vytáhl, už plaval v jogurtové lázni. Ten batoh byl zamrdanej kanken kterej je vodotěsnej, takže jsem si toho nevšiml, ačkoliv jsem ho měl celou dobu na zádech.

Damn, a já budu zrovna ten týden mimo Česko, jinak bych si takovou ohromnou událost nenechala ujít. No, tak holt příště (pokud nějaký vůbec bude lmao).

Celkem off-topic ale co zhruba tak posloucháte? Já z většiny >browses pitchfork once věci jako Grimes, Mac DeMarco, Sufjan, LCD Soundsystem, Blood Orange plus nejakej rap, ale stejně mě většina mejch kamarádů považuje v týhle oblasti za edgelorda, i když to jsou všechno celkem mainstream entry level indie věci.

No jako klidně bych to naplánoval o týden dřív/později, už jseš několikátej člověk kterýmu tohle datum nevyhovuje. Mě je to v podstatě jedno, protože ve školním roce jsem stejně permanentně v Česku.

>nenechaLA

P R A H A?
R
A
H
A
?

Docela roztahaný, od 70 jazz-y věcí jako Steely Dan přes electro swing (i když většina toho, co se teď dělá je úplně nahovno), pak random skupiny jako Biting Elbows, Lyre Le Temps, jediný z toho co poslouchám co znaj moji normie kamarádi je MUSE

desu pokud to nebude na úplným konci září tak je mi to taky jedno

Aha lol, třináctýho srpna je stejně úterý, to mám odpoledne školu, z nějakýho důvodu jsem měl za to že je to sobota.

Vyhovuje všem sobota 10.9?

10.9

10.9

10.9

10.9

*třináctýho září

QT?

Kozy nebo běž do prdele.

KOZY
O
Z
Y

SEPTEMBER 10

To the expats/erasmus people here. I'm a retard and messed up the date. The meetup will take place on September 10, which is on saturday. I intended to hold the meet-up on the second saturday of September but for some reason thought it was the 13th. I'm actually quite impressed so many people here said they will attend, how the fuck does anyone have time on 2PM on a tuesday unless you're a NEET?

do čeho se oblíkáš?

Necháte se vykouřit za 20ku?

bohužel, jsem "až" z Jižní Moravy

no tak, tohle je SFW board, pro kozy si jdi jinam

do oblečení :^)
ale seriózně, asi jako >pic related
i když je fakt, že mě to většinou táhne k naomi-core, protože hej, je to jednoduchý a komu se chce něco pořád vymýšlet

>do oblečení :^)
ty jsi ale vtipná dámička
doufám že na to máš postavu a nejsi tlustá bečka

Klidně.
Postni pls svůj vlastní fit. Nikdy jsem nikoho takhle oblečenýho v Praze ani nikde jinde v ČR neviděl. Tbh, V ČR jsem viděl asi 5 dobře oblečenejch borek za celej svůj život. Ještěže jsem bi a můžu mrdat s chlapama, jinak bych se asi zabil.

>>pic related
holky by mely nosit saty a sukne

Bait?

Borky s androgynním oblečením jsou GOAT, nejlíp když je to někakej Mac Demarco esque slacker core. Škoda že v česku nejsou a dokud jsem tady tak je můj dating pool omezenej na 2013 manly beard man's gf core borky s tetováním a piercingem.

>musí se dobře oblékat aby byly k mrdání

nejsi bi ale gay jestli mrdas 'holky' co se oblikaj jako kluk

No aby byla girlfriend material tak určitě. jenom mrdat je fajn ale emočně tě to spíš drancuje než naplňuje.

Androgynní =/= oblíkat se jako kluk

Dávám přednost androgynnímu oblečení i u borců. Nemám rád le manly sračky jako bro tanks a trička do véčka na borcích, stejnětak jako feminní sračky jako sukně a viditelnej make-up na borkách. Idk, prostě preferuju neutrální oblečení u obou.

Jako dobrý kluci, ten thread je teď dostatečnej shit pit na to, abych si uvědomil, že chodit tam není dobrej nápad.

Je chodit na Veeky Forums vůbec dobrej nápad když žiješ v Česku?

Je chodit na Veeky Forums vůbec dobrej nápad?

Je zit vubec dobrej napad?

/thread

>implying ty retardi pujdou