Anyone cashed out? 25% tax but do I really have to track every transaction?

Anyone cashed out? 25% tax but do I really have to track every transaction?

Other urls found in this thread:

duo.uio.no/bitstream/handle/10852/44360/754.pdf?sequence=11
cointracking.info/
twitter.com/SFWRedditImages

23% kapitalinntekt. Du må tracke hvis de spor, så vidt jeg vet.

Er det ikkje 28% skatt på gains?
Du kan trekke frå kjopssummen. Så du kun skatter på profitt.
Sjolv har eg vurdert å fly til oslo for å cashe ut til kontant. Har og hort du kan ta ut ca 50k i året og fore det som hobby

har vi en bitcoin automat i Oslo????

Jeg bor i Oslo, kan mote deg i en bakgate

I Sverige står det att man måste skatta på varje transaktion på skatteverket, men det skrevs för 3 år sedan och de har bara "Bitcoin" som exempel. 30% skatt på kapitalvinsten kommer alltid finnas där, men att skatta på alla transaktioner är näst intill omöljligt. Jag antar att Norge har liknande system.

>25% tax
I thought it was 28% you sandnigger

Nei. Men folk på localbitcoins selger mot kontanter. Sok opp

Det er forst når du casher ut du må skatte ikke sant? Gjelder det alle summer, eller dukker du unna under et vist tak?
Den var jeg fakisk ikke klar over engang

Damn. A literal socialist country has lower capital gains tax than my country (Australia)

>du kommer aldri til å være dansk eller sveitsisk
>regjeringen vil alltid forlange 28% for å ha mer penger til å gi nav til negre og alenemodre

Norway is actually not that expensive if you have a normal job. Im an electrician, 25, own an apartment and im comfy as f

Hvis du har total forume på over 1,5m inkl. crypto så må du betale formueskatt. (Ja du må selge for å holde). Temmelig sikker på at det er kapitalinntekt på 23% man må betale når man casher ut, leste det på diskusjon.no

depends where you live.

I plan on relocating to where I am from when I have made it, then I can sell my tiny shitty flat and buy my self a house for almost the same price. A big house. I hope to be able to buy back the house my grand father built from my cousin, I hope I will be able to do it this year if not futen catches me

duo.uio.no/bitstream/handle/10852/44360/754.pdf?sequence=11

Her er et fint dokument ovenfor skatting av bitcoin og krypto

tldr:

Skatting av krypto blir ikke gjort for fortjenelsten er grunnlagt, ergo ved mindre du kjoper noe eller casher ut slipper du å betale skatt. Ellers gjelder 28%

Jeg har faktisk aldri casha ut for, men skal gjore det for forste gang nå. Har noen regninger og drit som har hopa seg opp og tenker å investere in en thread ripper også litt seinere.

Hmm.. må finne ut av det her, fikk baksmell i fjor som jeg fortsatt betaler på også lol

glemte å nevne, formueskatt gjelder på krypto

24% på kapitalgevinster så vidt jeg forstår. Jeg har nå nylig bedt om en frivillig retting ettersom jeg har undratt skatt siden 2013, siden jeg aldri skrev opp det jeg hadde i BTC. Tror det kan lönne seg å gjöre det för skattetaten begynner å sjekke selv.

>Det er forst når du casher ut du må skatte ikke sant?
Nei. Når du kjöper eller selger kryptovaluta, så telles det som realisering. Det gjelder også når du f.eks. kjöper en altcoin med bitcoin. Så hver gang du kjöper en alt også senere selger med gevinst, så må du betale skatt for det. Hvis du har noen realisasjonstap det samme året så kan du for så vidt trekke fra det da. Også som nevnt over, så er BTC også skattepliktig formue.

Det er ærlig talt et elendig system. Det er utrolig vanskelig å holde styr på alt det der. Det burde fungere på samme måte som aksjesparekontoer spör du meg. Altså sånn at man bare betaler skatt på gevinster når man först tar ut penga.

satan
det her er jo umulig lol, men vi snakker om norge her så ikke akkurat overraska nei

>Det gjelder også når du f.eks. kjöper en altcoin med bitcoin.

Hores ut som en lov skrevet av folk som aldri har vært innvolvert i crypto trading. Så etherdelta/localethereum/monero er ulovlig i norge med andre ord?

Er ikke Binance anonymt? De kan vel ikke folge med på hvor mye Krypto vi eier hvis det ligger i anonyme lommeboker? Binance gir jo ikke opp informasjon, så man skulle tro at de ikke får med seg hva du eier der

Fökk jeg har levert pass og greier jeg

Minet masse altcoins i 2014 jeg. På en dedikert mining rig jeg bygde. Hva skal jeg gjore med de pengene nå a? Ingen logg fra den tiden da det var for de fant på det drittet her. Og lederen(?) av piratpartiet selger jo ethereum på localethereum under sitt eget navn og moter deg f2f, men de loggene blir automatisk slettet etter 24 h, så da bryter han loven da? Tror jeg burde snakke med han...

Sweet. Så lengje eg er under formueskatten så kan eg bare holde på. Fedt det da. Men viss eg tar ut 10k så må eg skatte 28 prosent på det eller?

sannsynligvis merker ingen at du casher ut 10k. Men ta det med ei klype salt. Lurer på om skattemyndighetene har nok å gjere på. Veit om ein ulovlig pokerklubb som omsetter for millioner i året. Politiet veit om den, men gjer ingenting.

Er vel bare skatt på det som du har tjent over det opprinnelige innskuddet.

>det her er jo umulig lol
Jepp. Heldigvis kan man få litt hjelp av sider som cointracking.info/ men det er langt fra perfekt.

Tror de rett og slett ikke har noen lover angående slikt, så de bruker bare lovene for vanlig valuta og håper på beste. Da jeg ringte etaten her om dagen angående det jeg hadde unndratt i skatt, så hadde fyren ikke peiling på hvordan jeg kunne rette på det, siden skjemaet for frivillig retting er lagd for penger og sånt i utlandet, ikke krypto. Det endte bare opp med at han sa jeg burde fylle den ut etter beste evne.

De må virkelig skjerpe seg og gjöre det enklere for folk å betale skatt på krypto.

Lignende problem jeg har. Jeg har kjöpt og solgt en haug gjennom tidene uten å ha holdt styr på noe som helst. Jeg endte opp med å samle logger fra Bitstamp og et par av mine BTC adresser, også regnet ut mer eller mindre det jeg burde ha betalt. Hvis de skulle spörre om mer detaljer så har jeg bare tenkt å si at jeg rett og slett ikke har mer. I mitt tilfelle så har jeg godt over 100 millioner, så jeg tror jeg fort kan få ökokrim etter meg når jeg begynner å ta ut penger. Det er så utrolig teit.

kek dem har flere sånne nedi oslo og, har et par kompiser some pleide å dra ditt. Vært uttafor en av dem, men aldri inne. Er vel rimelig kjent det greiene der og regner jeg med

>hread ripper
Ser for meg skattefuten ringe meg for å sporre meg ut om mine Pepe Cash

>100 millioner
Heldig! Jeg er bare en 1,5 m fattiglus her i sammenligning. Du skal jo egentlige betale ganske heftig formueskatt du. Jeg har hedligvis noen lån som trekker meg rett under grensen. Har du klart å holde kjeft om pengene dine til alle du kjenner? Jeg har klart det hittil, men faen så fristende det er å skryte noen ganger...

kek
>Ja hallo det er i fra skatte etaten her
>Jeg horer du har en del sånne neger penger jeg
>Altså "Nigger coin"

For guds skyld hold kjeft, får bare uvenner å snurtne slektninger av sånnt.

I know. Klarte ikke å dy meg og sa det til dama til slutt. Men nå vil hun bare på ferie og kaste bort alt på piss som ny komfyr og nytt kjoleskap(som vi aldeles ikke trenger). Best å holde helt kjeft.

> A literal socialist country

North Korea, Venezuela. Those are literally socialist countries. The Nordics? Not socialist.

Tok opp forbrukslån i komplett bank på 200.000 kr for å kjope Litecoin for et par mnd tilbake, oppe i 620.000 nå. Hadde ingenting å tape.

The amount of reddit tier normal fags on this board is too damn high. If you like flag posting and talking your mongrel language
If you like to answer demographic survey and focus group threads BACK TO /REEEEE/DDIT YOU FAGGOTS

Slå mig med den där 60% inkomstskatten familj

Hvordan skal jeg dokumentere de 10 eth jeg tjente på etheremon a? Dette er sannelig noe hodebry. Håper ikke krypto blir ulovlig når staten finner ut hvor umulig dette er.

Det er bare nå i 2017 go 2018 at det har blitt til så mye, så jeg har heldigvis ikke unndratt så veldig mye. Det var bare snakk om rundt 600k verdt i BTC i 2016 og mindre årene för.

>Har du klart å holde kjeft om pengene dine til alle du kjenner?
Er NEET og har ingen venner, så det er ikke akkurat vanskelig å holde kjeft. ;_;
Bare foreldrene mine vet at jeg har en del i krypto, men selv de tror jeg bare har rundt 15 mill. Faren min begynte å sjekke prisen på bitcoin ganske ofte, og så fort den gikk ned litt så begynte han å mase om at jeg kanskje burde selge osv., så jeg sier jeg har mye mindre enn det jeg virkelig har nå. Tenker jeg forteller sannheten når jeg begynner å ta ut penga.

Haha var det du som postet om kjoleskap-seansen her om dagen?

Skal prove å holde kjeft selv men det er Gud så fristende å fortelle om gainz.

Er vel ikke mange her inne som er truffet av dette? (Håper jeg.. har gått glipp av kryptoeventyret selv)

Nei, men lol, leste den. Har heldigvis klart å overbevise om at enebolig (småbruk...?) drommen er hoyere prioritet.

Tror du skrev i en /pol/ tråd for en stund siden. Var i hvert fall en norsk neet med millioner i crypto.

28% tax, plus holding tax. You'll have to document your trades if they ask for it. They'll be hard up in your shit if they find something fishy about what you turn in. The few they check, they check thoroughly.

Går ikke an å ta ut cash på BTC-automaten i Oslo (Kasbah eller noe?)? Tror man også må registrere navn, nummer osv.

Gitt at man gir feil info til exchangen mtp legitimasjon osv - og deretter kjoper monero - flytter rundt - casher ut på en automat et eller annet sted. Hvordan kan man trace dette? Tenker btw å paye skatt altså - bare lurer.

Bor du ode til eller har det bare blitt litt sånn

Well, now you can buy friends - two birds, one stone.

ode*

good job

Tuller du? Det er vilt.
For Guds skyld, ting blir ikke bedre av å si det til noen. I det minste må du bestemme deg for et bestemt belop (eks. 10m)
Haha. Ler faktisk

Faen i helvete, kom nettopp på at jeg må vise cryptopussiene mine til futen hvis de spor.

Takk

top jej

Blarg en shoo gen malawanna sempten caraloosa sendin blaednaer

You are all reported to the irs enjoy jail with ahmed

>regjeringen vil alltid forlange 28% for å ha mer penger til å gi nav til negre og alenemodre
dette er bra for norge

Noen som har noen ICOer i kikkerten?

Evt. har noen norske discordkanaler for kryptosnakk?

i wish

Hmm.. kan vi gi utlendinger en "sluttpakke"?
Hei, vi gir deg 500k for å dra tilbake for å ta somalsk statsborgerskap.

Hadde de tatt det, eller er 500k bare en brokdel av det de får i benefits årlig anyway?

>Tror du skrev i en /pol/ tråd for en stund siden.
Nei, det var nok ikke meg. Jeg poster ikke der.

Jeg hadde noen venner helt frem til jeg begynte på universitetet, men mistet dem fort etter det og klarte ikke å skaffe meg nye pga. ekstrem sosial fobi. Når det gjelder jobb, så har ikke så veldig mye imot det å jobbe, men pga. fobien så skremmer jobbintervjuer meg så utrolig mye at jeg ærlig talt foretrekker å bare ta selvmord foran å gå gjennom det. Hadde det ikke vært for håpet krypto ga meg så ville jeg nok vært död allerede.

I guess.

ja det har vi

Hvis jeg oppretter en norsk krypto telegram gruppe - joiner du den?

stå på, håper på at jeg klarer å nå 500k i lopet av 2018. Morro er det ihvertfall

100m. Det er sykt! Det er kanskje best å bare skatte når du sitter med en sånn mengde. Hvis du er ung kan du legge det på uvitenhet.

eg er med

Fyfaen så sykt at du har 100 mill, grattis! Har du tenkt å fortsette eller cashe ut snart? Isåfall, hva skal du bruke pengene på?

Håper du larper om dei 100millene. Ellers skaff deg ein advokat og cash ut vertfall 40m.

t . me / norcryps

Join de som vil, både hvaler og reker. (Telegram viser ikke telefon nummeret ditt om noen lurer, var litt skeptisk i starten selv)

Kompis, du har blitt en hval, lev livet for faen. Du kan manipulere krypto priser som bare det. Dediker livet ditt til å skape rosa wojacks bare for moro skyld

hvordan bruker man telegram hjelp jeg er noob

>vi skal betale 52-57% i Danmark

BARE

Okei, men det går ikkje an å skrive noko?

Lol, 0 har joinet anyway, var kanskje ikke så stor interesse. Bare last ned desktoip versjonen av telegram og skriv inn den linken uten mellomrom og besok siden i browseren din

Er det ikke 0% om du holder i tre år uten å trade elns? Var noen her som skrot så fælt av dk crypto skatt.

Se

Faen, er det jeg som er noob og har på en mute elns kanskje

Flere har joinet telegram men ingen av oss får skrevet.

Jeg får too many attempts og nå kan jeg ikke komme meg inn eller registrere meg

Uansett så er jeg kin på å få kontakt med norske cryptobros

finnes det noen norsk discord hvis ikke kan vi lage?

Profit på salg af crypto vil anses som spekulation i skattemæssigt henseende, som beskattes som personlig indkomst.

Medmindre du kan bevise, at du ikke kobte cryptoen med henblik på at opnå en gevinst, hvilket jo nok bliver svært.

Siden det her endte opp med å bli litt mer personlig enn forventet, så har jeg begynt å skjelve og föler meg ikke helt bra, så ikke akkurat nå, men jeg kan ta vare på lenken og kanskje joine i morgen eller noe sånt.

Tusen takk. Jeg krysser fingra for at du klarer 500k i år.

Jepp, jeg tenker det samme. Siden det har gått penger ut og inn av Bitstamp för, så ser jeg ikke bort ifra at etaten för eller senere tar en titt på meg, og da er det for sent.

Tusen takk. Jeg skal ta ut en god del av det jeg har så fort Skatteetaten innvilger den frivillige rettinga jeg ba om. Jeg har tenkt å kjöpe meg en leilighet langt unna alle jeg kjenner og bare leve et rolig liv der. Tenker jeg gir en god del til foreldra mine og.

Larper ikke. Men ja, skal ta ut en del snart.

Haha, ingen dårlig ide.

Du har laget en channel og ikke et chatrom.

Og jeg kan visst ikke alge en chatrom for da må jeg ha kontakter som har telegram. For noe dritt. Go ahead og lag discord

>men jeg kan ta vare på lenken og kanskje joine i morgen eller noe sånt.

Her er ny link:

t . me / joinchat / HIIeLRKloFpeD65x08k-hA

Det finnes måter å slippe skatt på men det er litt komplisert

du setter opp et LLC i UK, også kobler du det til et accounting firm på et skatteparadis

evt så kan du gi opp norsk statsborgerskap for kypriotisk eller maltesisk (tror du må betale en fee for malta, usikker på kypros)

Jeg prover å finne ut av de greiene selv om dagen. Har en del finansvenner men det virker som de er litt for snille i forhold til norsk lov.

Evt så har jeg noen 1% venner i utlandet jeg tenkte å besoke ut i våren en gang der jeg skal forhore meg litt nærmere.

Onkelen min er også 1% Norge men jeg har ikke så god kontakt med han om dagen.

jeg kommer også til å legge den til, men forst om noen dager. Må få ordna meg ny pc. God natt

>Må få ordna meg ny pc. God natt
Alright, vi er hele 6 i gruppa nå.

Er faens vanskelig. Har bare 600k men tradinga har gjort at jeg har "realisert" over 300k når jeg har solgt moons og kjopt nye shitcoins.

Har en uverifisert bruker på Binance, kan aldri tenke meg at en Hong Kong basert krypto-bors tar seg bryet med å utlevere noen så små som meg, men jeg folger opp. Aller verste som kan skje er jo at jeg går på en smell og sitter igjen med mindre cash enn jeg har "realisert" på trading og skylder mer i skatt enn jeg kan cashe ut.

Har eg realisert gevinst med å trade btc pairs på bittrex?

Joina du telegram kanalen vår? Interessant om du vet litt om det her