Best bread brand

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Independent bakeries are obsolete now

>best bread brand
>bread brand
>brand

Obviously someone hasn't tried Eric Kayser brand bread

You think chain bakery bread is garbage because you've never eaten bread from a chain bakery that has the patented Fermento-Levain system

It's an understandable mistake. Like those people who said the newfangled "smart phones" would never take off

Kek

Tout simplement parce que j'achète mon pain dans une boulangerie. Je te laisse apprécier ta "marque" de pain.

>Burgers talking about bread

It's still a bakery. It's just a chain, hence, why it is a brand. And I assume you're Haitian or something, because if you were French you'd know the brand, considering there are dozens of locations there.

Nan comme tu l'as dit c'est une chaîne, une boulangerie chez nous c'est un établissement tenu par un artisan qui fait son pain. Ce n'est pas comparable avec ta chaîne ici qui est quelque chose de comparable à Paul, La Mie Caline, Marie Blachère ou autres qui sont simplement des enseignes de production standardisés. Ce sont deux choses différentes d'où ma remarque. Ces chaînes sont à un niveau intermédiaire entre le pain de supermarché et la boulangerie en bas de chez toi.

Et tu présume très mal puisque je suis effectivement français, et habite en métropole et que Eric Kayser est davantage implanté à l'étranger qu'en France.

Mais bon c'est pas grave, ce n'est ni la première ni la dernière fois qu'un Américain fera preuve d'arrogance.

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A bakery is just an establishment where bread is baked. The corporate holding structure does not impact the quality of the bread. What you are essentially complaining about is that a machine was involved therefore it's bad.

If a bakery can produce bread that's 90% as good as without, with 1/4 the labor costs, then this doesn't look so good for the future of your "traditional artisan" bakeries.

Encore une fois tu fais preuve d'arrogance mais c'est pas grave. Je t'invite juste à venir en France un jour pour t'en rendre compte par toi même car je doute de pouvoir réussir à te convaincre ici, et quand bien même je pourrai faire l'effort d'écrire en Anglais je risquerai de ne pas pouvoir retranscrire toutes les subtilités de la situation que j'essaye de t'expliquer.

Je te dirai juste qu'en France, un boulanger, au même titre qu'un poissonnier, un pharmacien, un buraliste, un fromager est un métier et une structure à part entière propre et personnelle qui est (censée) être synonyme de savoir faire qu'on appelle l'artisanat, qui est le premier secteur d'emploi en France.

Concernant le pain que tu le veuille ou non un pain de chaîne sera toujours perçu comme inférieur au pain d'un boulanger (et le sera), tout simplement car le pain de la chaîne est un pain qui doit être le même dans tout les points de vente, le pain de ton boulanger va varier selon ses saisons et ses idées.

C'est comme comparer burger chez McDo et un burger dans un resto, les 2 peuvent être bons mais tu ne peux decemment pas comparer la qualité.

Quand au prix du pain "traditionnel" la baguette tourne autour de 70-90 centimes, donc encore une fois ta vision est biaisé.

Pour finir, y a une dimension que tu ne prends pas compte et que j'ai abordé plus haut, mais une boulangerie est un commerce de proximité, qui joue un rôle social et c'est quelque chose auquel on tient dans notre pays, c'est d'ailleurs pour ça que les groupes alimentaires étrangers sont très mal vu ici (McDo, Starbucks, Quick,...) parce que cela entraîne la fermeture de ces commerces transformant le paysage urbain et la culture.

Donc pour résumer oui je considère qu'un pain fabriqué par une machine plutôt que part un boulanger est de qualité inférieure, au même titre que je préfère cuisiner des produits "bruts" que des plats à réchauffer.

Bake it yourself or shut your pie hole, frenchy. Pic related. You self satisfied coward.

Dommage que tu le prennes comme ça.

Use to work at turano, best job ever yo

Aldi's, poor faggot

>The corporate holding structure does not impact the quality of the bread

Sorry kid but I got bad news for ya

No, I'm sorry YOU don't feel that way. Not all amerifats subscribe to the corporate mantra of garbage is the best. Some of us do make our own foods, even breads that can rival yours.

Look, grow up. Not all amerifats are HFCS addicts.

You're full of shit. The whole movement with regard to bread in the US is either making it yourself or at worst, buying from a large grocery that actually produces true bread. Plastic wrapped bread is consigned to you Deltas.

Wow, tu vas me faire une attaque, penses à ton coeur. Pas la peine de faire un complexe d'infériorité pour du pain, et n'essaie pas de me faire dire ce que je n'ai pas dit, je me suis simplement moqué du principe de "marque de pain".

>1803+214 , triggered this hard by talking about bread with a french

fuck off with your filthy piglatin.

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Fuck off jean-moloude

Bons baiser de France Tyrone

Allah be praised.

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I have no inferiority complex. I know most bread in the US sucks. That's why I make my own. That's why I cultured a sourdough from scratch. For all our faults, thinking amerilards are independent and do our own thing when we're sick of the corporate bullshit. Do you, frenchy? Go rise a loaf of bread and I'll fire up my pizza oven and grant you a taste of my homemade wine and beer, you godawful french fuck.

>Independent bakeries are obsolete now
>obsolete now
>now
sliced bread was invented 90 years ago.

>you godawful french fuck.
I'm sure he could show you how to make a proper omelet.

I'm not American you hairy beurette

>I make shitty bread so Americans as a generalization aren't wonderbread chewing plebs

you sure made a strong point

Osef de ton four à pizza. Continue à rager et oublie pas tes pilules pour le coeur.

Tout à fait

Osef Tyrone

ITT: Frog gets terminally buttmad and self-destructs

Stay obsessed

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I was just eating this exact bread plain like 20 minutes ago.

the best

>posted from my iPhone
Yes, hipsters like this will pretend they never buy anything CORPORATE, MAAAAAN
>plastic wrapped bread
Nothing from Eric Kayser comes wrapped in plastic. It is literally just a normal stand-alone bakery, that uses technology to reduce labor costs and improve consistency. I'm truly sorry that you have to babysit wads of dough at home for several days in order to have bread that isn't plastic-wrapped garbage, but change will come to you some day, much like how avocados and limes finally reached you